Simon Cowell en zijn vriendin Lauren Silverman werden vijftien maanden geleden voor het eerst papa en mama van zoontje Eric. Nu denkt het stel aan een tweede kind.

Aan Hello! Magazine vertellen Cowell en Silverman dat ze graag een dochter willen.

Het bekende tv-jurylid en zijn vriendin hebben zelfs al een paar meisjesnamen in gedachten. "Toen ik zwanger was van Eric hadden de artsen mij verteld dat ik een dochter zou krijgen. Dus wij hadden al een heel rijtje namen bedacht", aldus Silverman, die op Valentijnsdag vorig jaar beviel.

Hoewel Cowell en Silverman graag een dochtertje willen, vertelt ze dat dit voor het meisje misschien nadelig kan zijn. "Als ze wat ouder wordt, krijg ik denk ik wel medelijden met haar, want ze mag het huis vast niet uit. En er is vast geen jongen die haar mee uit durft te nemen, want Simon zal heel beschermend zijn."

Nooit verwacht

Cowell geeft in het gesprek met Hello! toe dat hij nooit had verwacht ooit vader te worden. "Maar ik vind het echt geweldig. Eric maakt me aan het lachen. We kunnen het goed met elkaar vinden, want we houden van dezelfde dingen zoals Scooby Doo, Disney-films en lachen om onze hondjes."