AMSTERDAM - Tennisster Anna Kournikova wil het blootblad Penthouse voor de rechter dagen. Het blad heeft naaktfoto's van de blondine gepubliceerd. Maar Anna zegt dat zij helemaal niet op de foto's staat.
naaktfoto's

Maar liefst 10 pagina's wijdde het blad aan de tennisspeelster. Volgens Penthouse is een freelance fotograaf erin geslaagd om Anna poedelnaakt te fotograferen op South Beach, vlakbij Miami. Maar Kournikova ontkent. "Mensen die Anna kennen en de foto's zien, zullen onmiddellijk zien dat dit Anna niet is", zegt David Schwab, de woordvoorder van Anna. "Er zit voor ons niets anders op dan naar de rechter te stappen".

Op de site www.tvbabes.nl is Anna nog vrolijk lachend te zien met een nummer van het blad in haar hand. Maar misschien heeft ze binnenkort het geld van de rechtszaak hard nodig. Sponsor Adidas heeft de tennisspeelster namelijk gewaarschuwd dat ze weer eens een toernooi moet winnen. Ze kelderde van de 8e naar de 66e plaats op de ranglijst en daar is haar sponsor niet blij mee. Anna zelf geeft aan minder fanatiek te trainen om de spieren in haar lichaam af te bouwen. 'Ik ben een vrouw en ik wil er niet uitzien zoals Venus Williams'. Die opmerking kan top-tennisspeelster Williams in haar zak steken!