Chrissy Teigen is van plan een groot nest te bouwen met John Legend. Het stel wil graag veel kinderen. 

Dat vertelt Teigen in een interview met DuJour.

"Ik zou het geweldig vinden om drie of vier eigen kinderen te hebben en er dan nog een paar te adopteren", vertelt Teigen. "Dus dan ben ik de rest van mijn leven zwanger."

De zwangerschap is geen beangstigende gedachte voor het model dat eerder met plezier de naaktreportage van een zwangere Kim Kardashian zag in hetzelfde tijdschrift. "Als je naar Kim kijkt, zie je hoe mooi een vrouwenlichaam kan worden. De gedachte dat ik tieten krijg is geweldig. John houdt van zwangere vrouwen."

'Aantrekkelijk' 

Legend geeft toe dat hij zwangere vrouwen aantrekkelijk vindt. "Ik voel me aangetrokken tot de toegenomen vrouwelijkheid."

Mocht het lukken met de zwangerschappen, dan hoopt het stel wel dat het meiden worden. "Ze denkt dat ik niet atletisch genoeg ben om een jongen te krijgen", vertelt Legend. "Ik ben een muzikant en ben goed met vrouwen, en ik ben een feminist. Dus ik denk dat ik een goede meidenvader ben."

Fotoshoot

Teigen en Legend zijn op de fotoshoot voor het blad samen te zien. Teigen gaat ook uit de kleren voor enkele foto's. De twee zijn al twee jaar getrouwd en zeggen net zo gelukkig te zijn als voordat ze elkaar het jawoord gaven.

"We zaten pas een realityshow te kijken over het eerste jaar huwelijk en we konden niet begrijpen dat er voor zoveel andere mensen er zoveel verandert als ze trouwen", aldus Legend.