Jake Hampel denkt dat het programma Samantha en Michael nemen er nog eentje mogelijk de laatste realityserie is die over Barbie en haar man wordt gemaakt. Dat zegt de manager van de realityster tegen de website Bekende Buren.

In de serie staat de komst van hun tweede kindje centraal. "Het is een feit dat deze zevende reeks zonder 'babynieuws' niet eens op de buis was geprogrammeerd", laat de manager weten aan de website.

"Voor een vervolg moet wel een grondslag zijn. Ik ben van mening dat met twee kinderen de focus moet liggen op het moederschap."

Volgens Hampel, zelf ook een vast gezicht in de realityshows over de Haagse sterren en hun familieleden, zal Barbie straks haar handen vol hebben aan haar kinderen en 'fulltime moeder willen zijn'. "En dan is de koek gewoon op. Dat moment komt gewoon een keer en ik denk dat dit moment nu lijkt te zijn aangebroken."

Zeg nooit nooit

Samantha en Barbie nemen er nog eentje is vanaf dinsdag 2 juni te zien op RTL 5. Hampel sluit overigens niet helemaal uit dat er na dit programma toch nog een nieuwe Barbie-serie volgt. "In principe is dit de laatste reeks, maar zeg natuurlijk nooit nooit. Tenslotte is reality een spil in haar leven geworden."

RTL was zondag niet bereikbaar voor commentaar.