Chris Brown is weer welkom in het hotel in Las Vegas waar hij onlangs betrokken was bij een opstootje, maar dient dan wel aan enkele voorwaarden te voldoen. 

De hotelleiding heeft een paar regels opgesteld om te voorkomen dat het weer misgaat, meldt TMZ.

Begin mei had Brown een luxe suite met basketbalveldje gehuurd in het The Palms-hotel, in het weekend dat boksers Floyd Mayweather en Manny Pacquaio het tegen elkaar opnamen.

Om 3.00 uur kreeg hij tijdens een potje basketbal ruzie met iemand. De 26-jarige zanger zou de man vervolgens hebben aangevallen. De politie onderzocht het incident, maar tot een aanklacht kwam het niet.

Toestemming

Brown wilde dit weekeinde weer een suite huren in The Palms. Het management vond dat prima, op een aantal voorwaarden. Zo moet de artiest van tevoren toestemming vragen als hij feestjes wil organiseren in zijn suite, tenzij er minder dan vijftien mensen komen.

Ook wil de hotelleiding niet meer hebben dat hij elders drank en eten aanschaft, al lijkt deze regel vooral bedoeld om geld binnen te harken.

Volgens TMZ wordt Brown flink op de proef gesteld, omdat zijn ex-vriendin Karrueche Tran zaterdagnacht (plaatselijke tijd) ook in het hotel verblijft. Het is de eerste keer dat hij het model ziet sinds hun liefdesbreuk, die breed uitgemeten werd in de media.