Kim Kardashian staat volledig achter de beslissing van haar jongere halfzusje Kylie Jenner om haar lippen op te laten vullen. "Ik heb zo veel jaar gezien hoe onzeker ze erover was", vertelt Kardashian aan Access Hollywood.

"Toen ze tien jaar oud was zei ze al tegen mij, hoe kan het dat mijn lippen niet dik zijn zoals die van jullie? Het heeft haar zelfverzekerdheid echt veranderd."

Kardashian benadrukt ook dat Jenner verder geen plannen voor lichamelijke correcties heeft. "Ze heeft iets gedaan waardoor ze zich beter voelt over zichzelf en ik weet dat het daarmee ophoudt voor haar."

Kardashian realiseert zich dat de 17-jarige Kylie en haar 19-jarige zus Kendall geen normale jeugd hebben gehad, zoals Kim en haar zussen Khloé en Kourtney nog wel hebben gehad. "Maar ze weten wat normaal is. Ze weten dat niet al hun vrienden met privévliegtuigen reizen. Ze weten dat ze bevoorrecht opgroeien, maar ze staan met beide benen op de grond en zijn heel verantwoordelijk."

De realityster denkt hier veel over na nu zij en haar man Kanye West zelf een dochtertje hebben, de bijna tweejarige North. "Ze is in de spotlights geboren, en dat was niet haar eigen keus. Maar ik geloof dat ze sterk genoeg zal zijn doordat wij haar leren hoe ze ermee om kan gaan."