George Clooney heeft nog geen kinderplannen met vrouw Amal Alamuddin. Aan het programma CBS This Morning laat de acteur weten dat kinderen niet hoog op zijn wensenlijstje staan.

"Het wordt me de laatste tijd vaak gevraagd, omdat ik getrouwd ben en in een film met kinderen speel", zegt Clooney (54), die vanaf deze week te zien is in Tomorrowland.

In het interview vertelt de Hollywoodster verder dat mensenrechten een passie is die hij deelt met zijn echtgenote, een mensenrechtenadvocaat. "Ik ben een optimist. Ik geloof dat wij er als wereld langzaamaan wel komen. Ik wil onderdeel uitmaken van dat proces."

In een eerder interview vertelde Clooney ook dat het liefde op het eerste gezicht was met zijn vrouw Amal Alamuddin. Hij wist al vrij snel nadat hij een relatie kreeg met Alamuddin dat hij de rest van zijn leven met haar wilde delen.

Video: Het interview met George Clooney

Overvallen

Ze zouden nooit hebben besproken of ze wilden trouwen, maar dat hij besloot toch haar ten huwelijk te vragen. "Ik heb haar er echt mee overvallen. Ze bleef maar 'Oh my God' en 'wow' zeggen. Op een gegeven moment heb ik moeten zeggen dat ze echt antwoord moest geven, omdat ik bang was dat ik op mijn leeftijd een heup zou breken."

De 54-jarige Clooney vertelt dat hij en zijn echtgenote hebben afgesproken geen week zonder elkaar te gaan. "Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Je kunt het je niet voorstellen."