Amanda Beekman heeft moeite met de huidige verdeling van het voogdijschap over haar vier kinderen. De kinderen wonen alleen in het weekend bij Amanda en de rest van de week bij haar ex Martijn Krabbé

"Met pijn in mijn hart heb ik ze moeten laten gaan. Maar ik kon niet anders", aldus Beekman in een interview met Story.

Twee maanden geleden werd besloten dat de kinderen op doordeweekse dagen bij hun vader zouden blijven wonen. Beekman woont nu in Eindhoven en ziet haar kinderen in het weekend.

"Natuurlijk mis ik ze. Ik mis ze elke dag! Het is heel erg omschakelen van fulltime moeder naar weekendmoeder. Maar ik heb dagelijks contact met ze. Ik geniet van elke minuut dat we samen zijn."

Beekman ziet in dat het beter voor de kinderen is dat ze in Amsterdam kunnen blijven. "Voor hen zou het mogelijk ook te veel stress hebben gegeven als ik ze mee had genomen naar Eindhoven, waar ik nu definitief bij mijn vriend Harrie woon."

Slagveld

Het contact met de vader van haar vier kinderen is niet goed, zo vertelt Beekman in een interview met Privé. "Als je me vorig jaar had gevraagd of ik had verwacht dat ik de komende twintig jaar nog prima met Martijn door één deur had gekund, zou ik volmondig ja gezegd hebben. Maar helaas is dat niet zo."

De kinderen krijgen zo min mogelijk mee van het conflict tussen hun ouders. "Dat is toch het geval bij zo’n scheiding; je laat een slagveld achter. Je hebt niet alleen met jezelf te maken, maar ook met je ouders en je schoonouders. Onze hechte familie is uit elkaar gevallen. Mijn ouders hebben er verdriet van en Jeroen en herma natuurlijk ook. Bovendien ging ik heel goed met ze om. En Martijn gaat nog steeds goed om met míjn ouders. Maar een slagveld is het wel geworden, ja."

Bruiloft

Met Harrie is Beekman inmiddels druk bezig om een bruiloft te plannen, zo vertelt ze nog aan Story. "Daarmee wordt een droom werkelijkheid. We kenden elkaar nauwelijks toen Harrie mij al ten huwelijk vroeg, waarop ik meteen JA riep! Zo zeker waren we toen al van elkaar."

Vorig jaar verloor Beekman na een zwangerschap van 24 weken haar dochter Jane. De wens om een kind te krijgen met Harrie is er nog steeds. "Ik hoop dat het ons gegund is. Natuurlijk realiseer ik me dat ik mijn leeftijd niet mee heb. Maar er zijn meer vrouwen op die leeftijd nog in verwachting geraakt. Laten we hopen dat het mij ook overkomt."