Nick Gordon kan zijn vriendin Bobbi Kristina nog steeds niet bezoeken door restricties van de families Brown en Houston. Nick smeekt de families nu in een openbare verklaring hem toestemming te verlenen voor een bezoek.

De dochter van Whitney Houston ligt sinds eind januari in het ziekenhuis nadat ze bewusteloos in bad was gevonden.

''Ondanks zijn sterke behoefte om Bobbi Kristina te zien, heeft Nick de wens van de families nu ruim drie maanden gerespecteerd. Hij zag ervanaf haar op te zoeken of zich toegang te verschaffen via de juridische weg", zeggen zijn advocaten.

"Hij heeft via bemiddeling in privésfeer meerdere keren toestemming gevraagd. Nu vraagt hij zowel de Browns als de Houstons om haar alstublieft te mogen zien."

Afkickkliniek

Nick Gordon verliet eind april de afkickkliniek waar hij op advies van Dr. Phil naartoe was gebracht. Hij is volgens Extra niet aangeklaagd in het onderzoek naar het incident bij hem thuis.

"Hij geeft om Krissy", vertelde zijn broer Jack in een interview met Extra. "Hij houdt nog net zoveel van haar als vroeger. En hij is nu clean. Het gaat een stuk beter met hem."

Kristina en Gordon woonden vroeger met Whitney Houston onder één dak. Hoewel de zangeres Gordon niet officieel heeft geadopteerd, werd hij vaak haar adoptiebroer genoemd. Haar vader zei na het incident dat de twee nooit getrouwd zijn geweest.