Rebel Wilson zegt 29 jaar oud te zijn, maar volgens het Australische tijdschrift Woman's Day heet de actrice eigenlijk Melanie Elizabeth Bownds en is ze 36 jaar oud. Ook zou de Australische actrice liegen over haar jeugd in Sydney. 

Het tijdschrift publiceerde bij het artikel ook foto's van Wilson, waaruit haar ware identiteit zou moeten blijken. 

Een oud-klasgenoot van Wilson vertelt dat de jonge actrice een normale opvoeding kreeg. Zelf vertelt Wilson graag verhalen over haar excentrieke ouders. "Misschien moet je verhalen vertellen om het te maken in Hollywood", aldus de anonieme bron. "Ze heeft duidelijk een levendige fantasie." 

Rechten

Na haar middelbare school zou Wilson Rechten zijn gaan studeren aan een universiteit. Daarna verloren haar klasgenoten haar uit het oog. 

De hoofdredacteur van Woman's Day laat in Australische media weten achter haar keuze te staan het artikel te publiceren. Ze zegt dat het om een 'publiek geheim' gaat. 

Ze vond het tijd om het artikel te publiceren, omdat Wilson diverse sneren maakten naar vrouwen van eind dertig. "Ze vertelde te zijn afgewezen voor de vrouwenversie van Ghostbusters, omdat de filmmakers voor 'oudere actrices' gingen, zoals Rose Byrne die 35 is."