Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Nancy heeft na het afwijzen van boer Theo een nieuwe liefde gevonden.

Dat vertelt ze maandag aan de KRO.

Al bij de reünie-aflevering was duidelijk te zien dat boer Theo en Nancy niet meer dan vrienden van elkaar waren. Dit zorgde er echter wel voor dat er een stapeltje brieven op de deurmat van de kandidate kwam te liggen. De brief van ene Henk overtuigde Nancy.

"Ik had er eigenlijk nog helemaal geen behoefte aan om nieuwe mannen te ontmoeten. Maar van de brief van Henk werd ik meteen vrolijk. Hij schreef dat hij het wel snapte als ik eerst nog even rustig aan wilde doen. Ik vond het zo lief dat hij daar over had nagedacht", aldus Nancy.

Kop koffie

"Daarom spraken we ook pas een paar weken later af voor een kop koffie, ondertussen hebben we af en toe gemaild en dat was zo leuk. We hadden de grootste lol, maar er waren ook serieuze gesprekken. Toen ik hem zag, voelde het meteen goed. Alles ging vanzelf en het klikte zo leuk! Henk is zo'n lieverd! Alles klopt tussen ons."

Boer Theo werd meteen op de hoogte gesteld van Nancy's nieuwe liefde. "Ik wist natuurlijk al wel dat het niets meer tussen ons ging worden. En dat had ik al een plekje gegeven. Maar ik vond het toch even heftig om te horen dat Nancy iemand anders had ontmoet", vertelt de boer. 

"We hadden veel uitstapjes in de planning staan, en die gaan nu niet meer door denk ik. Maar ik vind het heel leuk voor haar. En natuurlijk blijven we goede vrienden, we zijn altijd blij als we elkaar zien. We hebben samen veel meegemaakt wat ons aan elkaar bindt."

Brieven

Ondertussen heeft ook de boer veel brieven gekregen. "Nancy heeft al aangeboden om samen naar die brieven te gaan kijken dus hopelijk hebben we daar in de zomer tijd voor. Wellicht zit er een leuke vrouw tussen met wie ik weer gezellige dingen kan ondernemen."