Kim Kardashian vocht tegen haar tranen toen ze met haar halfzussen Kendall en Kylie de geslachtstransformatie van hun vader Bruce Jenner besprak. Dit is te zien in de nieuwste promo van de tweedelige Bruce-special die zondag en maandag wordt uitgezonden in de Amerikaanse reality-reeks Keeping Up with the Kardashians.

Kim Kardashian bespreekt in de promo het openhartige interview dat de 65-jarige Bruce vorige maand gaf. ''Hij vertelt zijn hele verhaal. Aanvankelijk dacht ik dat ik zeker moest huilen. Mijn keel brandde", zegt Kim.

"Ik moest aan mam denken, hoe moeilijk het voor haar moet zijn. Het is zo verdrietig, het maakt me zo bedroefd'', aldus de realityster terwijl ze tranen wegveegt.

In eerdere promotiefilmpjes was al te zien dat moeder Kris Jenner in tranen tegen dochter Kim Kardashian zegt: "Ik heb herinneringen aan ons leven samen en soms lijkt het net of dat nooit bestaan heeft."

In een latere promo sprak ze liefdevol over haar herinneringen aan de jaren met haar ex: "We hadden zoveel met elkaar gemeen dat het een lot uit de loterij was. We gingen samen naar races, speelden golf en gingen skiën. Er was niets wat we niet deden en we konden moeilijk van elkaar afblijven."

Ook Kendall Jenner houdt het in de special niet droog. Het 19-jarige model moest even de kamer uitlopen om een zakdoekje te pakken. "Hij is de meest geweldige persoon die ik ken", zei ze over haar vader. "Ik had me geen betere vader kunnen wensen."