Een jaar nadat ze haar therapie voor een eetstoornis heeft afgesloten, moet Kesha regelmatig nog haar best doen om vrede te sluiten met haar uiterlijk. 

Dat vertelt ze in een interview met Vogue.

"Een diëtist heeft me destijds geleerd dat eten een positief iets is voor je lichaam", zo legt de zangeres uit nadat ze eerder een eetstoornis ontwikkelde uit angst dik te worden.

Ze zegt dat ze er inmiddels van overtuigd is dat haar gezondheid het allerbelangrijkste is, maar toch moet ze nog steeds moeite doen om haar eigen looks mooi te vinden.

"Ik probeer mijn lichaam te accepteren, maar dat is soms moeilijk. Iedere dag moet ik in de spiegel kijken en de keuze maken om aardig voor mezelf te zijn. Dit ben ik, en daar moet ik van houden."

Positief

Door positief te blijven probeert ze een terugval te voorkomen. "Gezond blijven betekent dat je positief moet zijn. Ik besteed geen aandacht aan internet of bloggers en ik omring me met positieve mensen.

Ik ren iedere dag een paar kilometer op het strand en mediteer om rust te vinden in mijn gekke leven. Deze dingen herinneren me eraan dat ik dankbaar moet zijn voor mijn lichaam en gezicht, hoe imperfect het ook mag zijn."