De geslachtstransformatie van Bruce Jenner is allesbehalve makkelijk voor zijn ex-vrouw Kris. Maar ze leeft erg met hem mee en ook hij is lovend over de steun van haar.

Dit blijkt uit een nieuwe promo van een tweedelige Bruce-special van de reality-reeks Keeping Up with the Kardashians.

''Kris is een goede vrouw en ik zal tot haar dood van haar blijven houden", zegt de 65-jarige Jenner. "De liefde en de acceptatie die ik van Kris kreeg is echt overweldigend", vervolgt de beroemde transgender.

In een eerdere promo was Kris Jenner in tranen te zien toen ze tegen dochter Kim Kardashian sprak: "Ik heb herinneringen aan ons leven samen en soms lijkt het net of dat nooit bestaan heeft".

Liefdevol

Maar in de nieuwe promo vertelt ze volgens People liefdevol over haar herinneringen aan hun jaren samen: "We hadden zoveel met elkaar gemeen dat het een lot uit de loterij was. We gingen samen naar races, speelden golf en gingen skiën. Er was niets wat we niet deden en we konden moeilijk van elkaar afblijven."

"Aan het einde van het liedje hoop ik gewoon dat hij gelukkig is", vervolgt Kris Jenner. ''Hij vindt zijn geluk."

Zondag en maandag wordt de Bruce-special van de tv-serie in Amerika uitgezonden. Daarin is te zien hoe Bruce met zijn gezin praat over zijn leven als vrouw en hoe iedereen daarmee omgaat.