Lindsay Lohan is woensdag begonnen aan de voltooiing van haar taakstraf. Dat doet de actrice bij een centrum voor kinderen in Brooklyn, New York. Lohan heeft eerder bij het centrum gewerkt.

Dat meldt TMZ.

Lohan zou dinsdag eigenlijk al het werk gaan bij Duffield Children's Center. Fans stonden haar die dag dan ook op te wachten voor het centrum, maar de actrice was in geen velden of wegen te bekennen.

Woensdag zou Lohan, twee uur later dan verwacht, via een achteringang binnen zijn gekomen.

De actrice zal woensdag volgens TMZ zo'n acht uur aan de slag gaan. Hierna moet ze nog 107 uur werken om van de taakstraf af te zijn. 

Roekeloos rijgedrag

De taakstraf is onderdeel van de voorwaardelijke straf die de actrice kreeg na roekeloos rijgedrag in 2013. In januari keurde de rechter al veel van haar gedeclareerde uren af, zoals tijd die ze met fans doorbracht of de dagen waarvan bekend is dat ze in het ziekenhuis lag.

Volgens verschillende media had Lohan vóór woensdag pas 9 uur en 45 minuten aan haar taakstraf besteed. De actrice heeft nog tot 28 mei de tijd haar taakstraf te completeren, anders riskeert ze een celstraf.