De werkelijke reden van de breuk tussen Tiger Woods en Lindsey Vonn is niet dat het tussen de twee niet meer werkte, maar dat eerstgenoemde opnieuw is vreemdgegaan.

Dat meldt een bron dinsdag aan Daily Mail.

Het koppel liet al weten dat de voornaamste reden om uit elkaar te gaan was dat zowel Woods en Vonn het grootste deel van hun tijd afzonderlijk van elkaar doorbrachten. Volgens de bron heeft Woods juist in de tijden dat hij alleen was, meerdere vrouwen opgezocht.

Afgelopen februari zocht Woods na een verlies in het golftoernooi in San Diego een tot nu toe onbekende vrouw op, waarmee hij vervolgens een nacht spendeerde. Dat heeft hij naar verluidt vaker gedaan.

Stress

Volgens de ingewijde heeft Woods een goede reden om met iemand anders naar bed te gaan. "Kijk, als hij verliest voelt hij zich heel slecht. Zijn vriendin was niet in de buurt en hij wilde puur seks om van de stress af te komen. Hij drinkt en rookt niet; de meeste mannen gaan na een verliespartij ontzettend veel drinken."

"Tiger heeft gewoon seks, meer niet. Hij gaat naar prostituees en betaalt ze er netjes voor."

Roddelpers

Het privéleven van de topgolfer was al eerder voer voor de roddelpers toen er diverse verhalen naar buiten kwamen over buitenechtelijke avonturen van Woods. In 2010 werd hij vervolgens door zijn ex-vrouw Elin Nordegren aan de kant gezet.