Dean Saunders heeft zijn excuses aangeboden voor zijn bedreiging aan het adres van entertainmentdeskundige Albert Verlinde.

Dat deed de zanger maandagavond bij RTL Boulevard.

De zanger vindt het fijn dat hij door Verlinde en het programma RTL Boulevard uitgenodigd is om zijn verhaal te doen. "Dat zegt al genoeg. Ik vind dat heel mooi. Daarom wil ik mijn hand uitsteken en mijn excuses aanbieden", aldus Saunders.

"Maar Albert, het is heel jammer dat je ons 'tokkies' noemt. Ik hoop dat je dat begrijpt", vervolgt hij.

Donker steegje

Maandagmiddag zei de broer van Ben Saunders bij Shownieuws: "Ik hoop dat jullie dit gaan uitzenden: Kwalbert Verlinde, jou moet ik niet tegenkomen in een donker steegje, want ik sloop je."

Saunders komt daar dus nu op terug. "Weet je, ik had het heel erg druk de laatste tijd. Ik was emotioneel; m'n moeder was ook de hele dag aan het huilen. Ze vroeg aan mij; waarom noemt meneer Verlinde ons altijd 'tokkies'? Ja, daar kan ik heel boos om worden."

Ben Saunders

Ben Saunders heeft intussen op Instagram gereageerd op het optreden van zijn broertje bij RTL Boulevard. "Ik heb alle sms'jes met Albert en RTL Boulevard nog, dus ik kan in ieder geval laten zien dat alles totaal anders gebracht wordt door Albert!", aldus de zanger.

"Ik spreek hem er dus persoonlijk op aan. En dan biedt hij zijn excuses aan en wenste mij sterkte, waarna alles toch escaleerde dankzij zijn 'tokkieverhaal'! Hij blijft maar doorgaan met het vernederen van mijn familie. Ik zal nooit op de koffie gaan!"

Toch wil Saunders de entertainmentdeskundige nog bedanken. "Ik bedank hem voor de mogelijkheid dat Dean zijn nieuwe single kon promoten. Zo gebruiken jullie ons, en wij jou. Bedankt!"

Video: Dean Saunders bedreigt Albert Verlinde

Verkeersregelaar

Ben Saunders en zijn broer Jamie zouden vorige week een verkeersregelaar dusdanig hard hebben geslagen, dat hij een kaakfractuur heeft. Ook zou de man een hersenschudding hebben opgelopen.

Dean Saunders liet al weten dat hij met de door zijn broers mishandelde verkeersregelaar en met de burgemeester van Hoorn om de tafel wil zitten, om het incident uit te spreken. De woordvoerder van de burgemeester zei dat dit "zeker mogelijk" is.