Dean Saunders is niet tevreden met de opmerkingen van Albert Verlinde in RTL Boulevard over zijn broers Ben en Jamie Saunders. Saunders dreigt de entertainmentdeskundige 'te slopen'.

Dat vertelt Saunders maandag aan Shownieuws.

"Ik hoop dat jullie dit gaan uitzenden: Kwalbert Verlinde, jou moet ik niet tegenkomen in een donker steegje, want ik sloop je", aldus de broer van Ben Saunders. Het is nog niet bekend of Verlinde aangifte gaat doen.

De zanger laat tevens weten dat hij met de door zijn broers mishandelde verkeersregelaar en met de burgemeester van Hoorn om de tafel wil zitten, om het incident uit te spreken. De woordvoerder van de burgemeester zegt dat dit 'zeker mogelijk' is.

Verkeersregelaar

Ben Saunders en zijn broer Jamie zouden een verkeersregelaar dusdanig hard hebben geslagen, dat hij een kaakfractuur heeft. Ook zou de man een hersenschudding hebben opgelopen. 

De zanger heeft geen spijt van de mishandeling van een verkeersregelaar. "Excuses? Die verkeersregelaar heeft zich ook misdragen."

Spijt

Het management van Dean Saunders laat aan NU.nl weten dat Saunders spijt heeft van zijn opmerking. "Ze spraken hem op een emotioneel moment en hij vindt dat hij het niet had moeten zeggen", aldus de woordvoerder.

Ook zegt de woordvoerder dat Albert Verlinde in het geval van een ontmoeting gewoon een hand van Saunders zal krijgen. Wel laat Saunders doorgeven dat hij gefrustreerd raakt door 'nieuwsberichten die niet op feiten zijn gebaseerd'. 

Vanavond besteedt Shownieuws meer aandacht aan de kwestie, 22.50 uur bij SBS6.