De lijfwachten van One Direction doen meer dan alleen het beveiligen van de Britse boyband: ze zoeken hoogstpersoonlijk de knapste meisjes uit voor de bandleden. 

Dat beweert een fan, zo schrijft Mirror.

De 19-jarige Anna vertelt aan de krant dat ze door de beveiliging van haar favoriete groep werd gevraagd om foto's van meisjes te verzamelen, zodat deze konden worden beoordeeld.

"Ik voel me naïef, want het is me nu duidelijk wat er aan de hand is", zegt ze. Tot voor kort had ze niets door. Haar vriendin ontmoette de zangers in 2014 toen de band in Australië was. Ze werd in een club uitgekozen en toen de jongens in februari van dit jaar terugkeerden naar het land vroeg een lijfwacht haar vriendin om foto's van twintig meisjes.

Discreet

"Uiteindelijk gingen we met z'n vieren naar het huis waarin de band verbleef", vertelt Anna. "We werden door de beveiliging opgepikt in een hotel en onze telefoons werden ingenomen. Het was heel goed georganiseerd en opzettelijk discreet."

Na afloop van het feestje vroeg een van de lijfwachten Anna om haar nummer. "De volgende dag werd ik gebeld met de vraag of ik twintig meisjes voor een ander feestje wilde regelen. Ze zeiden dat Zayn, Louis en Niall daar zouden zijn. Harry en Liam werden niet genoemd. We konden maar twaalf meisjes vinden en stuurden hun foto's. Daarna kregen we te horen dat er geen feestje was."

Zayn Malik stapte in maart uit de boyband.