Het personeel van rapper 50 Cent zou een juwelier bedreigd en bestolen hebben. De juwelier claimt dat ze er met een kwart miljoen dollar (223.000 euro) aan sieraden vandoor gingen.

Dat schrijft TMZ.

De juwelier, Robert Marin, vertelt de website dat hij naar Las Vegas ging, omdat hij de rapper een horloge en ketting wilde verkopen. De sieraden waren een kwart miljoen dollar (223.000 euro) waard. 

Marin ontmoette de rapper en zijn handlangers in een nachtclub, waar hij het horloge en de ketting liet zien. 50 Cent was enthousiast over de sieraden, maar er moest nog wel onderhandeld worden over de prijs.

De juwelier bleef vervolgens nog een tijd, waarna het personeel hem uitnodigde om een kijkje te nemen in de sportschool van Floyd Mayweather. Dat aanbod kon Marin niet weerstaan, maar eenmaal in de sportruimte sloeg de sfeer om. Twee van 50 Cent's handlangers zouden hem bedreigd hebben met een pistool. Vervolgens gingen ze er met de sieraden vandoor.

 

Onzin

Momenteel doet de politie onderzoek naar de zaak. De woordvoerders van de rapper noemen het verhaal "onzin". Zijn advocaat zegt: "Ik kan namens 50 Cent ontkennen dat hij of zijn beveiligers iets van doen hadden met deze valse beschuldigingen. Deze zijn nergens op gebaseerd."