Ben Saunders slaat om zich heen, 17-jarige Kylie Jenner spuit haar lippen op, flinke bonje in boybandland en de geboorte van het Britse prinsesje. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Iemand het ziekenhuis inslaan met een kaakfractuur en een hersenschudding en dat dan een "corrigerende tik" noemen. Niet je excuses aanbieden, want "je hebt je principes en moest echt voor je vader opkomen". Het klinkt als het plot van een hele aparte actiefilm, maar sinds afgelopen is dit het verhaal van Ben Saunders.

Enkele jaren geleden was hij nog die innemende jongen, die de longen uit zijn lijf zong en zo The Voice of Holland won. Nu is Ben die jongen die bij motorclub Satudarah zit en het blijkbaar als een noodzaak ziet om mensen keihard neer te slaan als ze in de buurt van zijn vader komen.

"Ik heb geen spijt dat ik niet ben weggelopen en zeker niet omdat ik mijn vader alleen liet staan. In mijn ogen stonden ze met zes man om hem (zijn vader, red.) heen en werd er heen en weer getrokken", aldus Ben in een reactie.

En oké, je familie willen beschermen, dat snapt iedereen, maar om iemand dan meteen een kaakfractuur te bezorgen? 

De gemeente Hoorn, waar Ben woont en zijn tattooshop heeft, heeft afkeurend gereageerd op de mishandeling. "Gezien de grote beroering en onrust die dit incident in onze stad teweeg heeft gebracht, hebben alle partijen en raadsleden van de gemeente Hoorn de behoefte duidelijk te maken dat ieder geweld tegen (burger) hulpverleners volstrekt onaanvaardbaar is en dat niemand in onze stad zich boven de wet kan wanen."

Wat de juridische gevolgen voor Ben zijn, is nog niet duidelijk. 

Zoenlippen

De lippen van Kylie Jenner, ze hielden iedereen bezig. Van een ietwat dun mondje ging de 17-jarige realityster naar enorme zoenlippen, die vervolgens elke tiener op de wereld ook wilde hebben.

Bijtekenen met make-up, meer was het niet, zo verklaarde Kylie. Jonge meiden gingen spontaan hun lippenstift tot net onder hun neus doortekenen. Maar dat zag er toch niet helemaal hetzelfde uit en natuurlijk moet er dan gezocht worden naar een betere manier om die lippen te krijgen. 

Tuitjes, glazen, bekers, stofzuigers, alles zetten de tieners van deze wereld aan hun lippen om die volle mond te creëren, want als Kylie het zonder cosmetische chirurgie kon, dan konden zij het ook.

Nu blijkt Kylie ons maandenlang voor gek te hebben gehouden. Want die lippen, die heeft ze gekregen met hulp van een dokter, die er van alles en nog wat in gespoten heeft. Met goedkeuring van mama Kris natuurlijk, want als 17-jarige mag je daar nog niet zelf over beslissen.

Als 17-jarige mag je trouwens wel op jezelf wonen en een relatie hebben met een jongen van 25 (Tyga). Je moet je alleen vragen of je dat wil?

Boybandbonje

Boos zijn ze, alle One Direction-fans. Wie denkt Zayn Malik wel niet dat hij is? Eerst hun favoriete boyband verlaten en dan ook nog gaan lopen klooien op sociale media? Onbegrijpelijk.

Zayn, die eind maart de boyband verliet om toch eens een 'normale 22-jarige' te zijn, heeft ontzettende ruzie lopen maken op Twitter, met één van die andere leden van One Direction: Louis Tomlinson.

Van de broederliefde van de heren lijkt weinig over, het is tijd voor nare uithalen. Het begon met Louis, die op Twitter schreef: "Weet je nog toen je twaalf was en die filters van Mac cool vond om over je foto's te gebruiken? Sommige mensen vinden dat nog steeds. Ha!", doelend op de foto die producent Naughty Boy eerder op sociale media zette en die Zayn als achtergrond van zijn Twitterprofiel gebruikt.

"Weet je nog toen je je eigen leven had en je je ophield met nare opmerkingen maken over het mijne", aldus Malik in reactie daarop.

De ruzie ontketende een flinke discussie op Twitter, want voor wie moesten de One Direction-fans nu zijn? Uiteindelijk lijkt het Louis-kamp te hebben gewonnen, want Zayn reageerde donderdag verbaasd op alle boze berichten die hij had ontvangen.

"Ik weet niet waarom ik aangevallen word terwijl ik mezelf wilde verdedigen", vraagt de zanger zich hardop af. "Mensen hebben het verkeerd. Ik hou van mijn fans, echt iedereen."

Tja Zayn, had je toch een 'normale 22-jarige' moeten zijn en niet meteen aan een solocarrière moeten beginnen.

Babynieuws

Heerlijk: na maanden wachten mochten we vorige week zaterdag eindelijk het Britse prinsesje aanschouwen. De baby van de wonderschone Kate en de knappe William is nu al een hartenbreker: de hele wereld ligt aan haar voeten.

Om het plaatje compleet te maken heeft de nieuwste Britse royalty ook nog een prachtige naam gekregen: Charlotte Elizabeth Diana. Vernoemd naar familieleden van papa en mama.

Charlotte is een bekende naam in de Britse familie, die voor het eerst werd gebruikt in 1766, voor de dochter van koning George. Daarnaast is het ook nog de vrouwelijke versie van Charles, die de grootvader van Charlotte is.

Elizabeth is een homage aan koningin Elizabeth, die komende september de langstregerende koningin van Groot-Brittannië is.

De laatste naam is overduidelijk: Diana komt van Williams moeder, die overleed in een auto-ongeluk in 1997. 

De Britse prinses zal voorlopig nog niet al te veel in het openbaar verschijnen, maar met een beetje geluk zien we haar met een jaartje, net als broer George, meegaan op officiële bezoeken.