Sofia Vergara vindt het vervelend dat haar ex Nick Loeb openlijk ruzie met haar maakt over embryo's die de twee hebben ingevroren. "Blijkbaar haat 'ie me, waarom wil hij dan wel mijn kinderen?"

Dat zegt de actrice in een interview met radio-dj Howard Stern.

"Een kind heeft ouders nodig die in elk geval nog goed met elkaar om kunnen gaan. Het is duidelijk dat hij mij haat, dus ik snap niet waarom hij onze embryo's wil gebruiken."

De 42-jarige actrice liet samen met haar toenmalige partner tot twee keer toe embryo's invriezen. Loeb tekende twee keer een contract en maakte daarbij geen bezwaar tegen de regel dat beide partijen de embryo's moesten willen gebruiken.

"Dan denk ik: jammer voor jou, maar je hebt die papieren nou eenmaal getekend. Als je het blijkbaar allemaal zo belangrijk vindt, dan had je het ten tijden van het tekenen van het contract wellicht ook wat belangrijker moeten vinden."

Vergara, bekend uit de komedieserie Modern Family, verbrak vorig jaar haar verloving met Loeb. Inmiddels is ze alweer enige tijd gelukkig met acteur Joe Manganiello.