Kelly van der Veer houdt zich al jaren bezig met wicca, een moderne vorm van hekserij. Ook zegt de voormalig Big Brother-kandidate dat ze voor haar gevoel geleid wordt door een Israëlische koning.

Dat vertelt de transseksuele webcamgirl aan het AD.

"Velen vinden mij, vanwege mijn soms onvoorspelbare, wispelturige en licht ontvlambare karakter een 'heks', maar de realiteit is dat ik er in werkelijkheid ook echt één ben'', aldus de als Ferry geboren Kelly.

Zo heeft de voormalig Big Brother-deelneemster tarotkaarten, een altaartje waarop voorwerpen staan die een bijzondere betekenis voor haar hebben, is ze geïnteresseerd in de heilzame werking van kruiden, de stand der sterren en bidt ze regelmatig tot hogere machten.

Israëlische koning

Ook mediteert Kelly regelmatig om haar 'innerlijke balans terug te vinden'. En als ze niet lekker in haar vel zit, probeert ze contact te maken met haar 'persoonlijke gids'. "Voor mijn gevoel word ik geleid door een Israëlische koning die heel lang geleden leefde. Hij bepaalt als ik er even niet uit kom''.

Toch is de 34-jarige blondine niet dag en nacht een wicca-priesteres, zoals ze zichzelf noemt. "Het is maar net hoe de wind waait. Soms heb ik er absoluut geen tijd voor. Zoals op momenten dat de plicht roept".