Angelina Jolie en Brad Pitt willen toch een Syrisch kind adopteren. Eerder gingen er al geruchten over adoptieplannen van het paar, maar die werden toen nog ontkend. Het paar zou nu een adoptie willen realiseren voor het einde van de zomer. 

Dat meldt de Daily Express

Een zakenpartner van het koppel zegt tegen de Britse krant: "Angelina vindt de omstandigheden van jonge wezen in het Syrische conflict verschrikkelijk. Ze wordt er erg door geraakt." Jolie bezocht de Syrische vluchtelingenkampen minstens zes keer sinds 2012 voor de organisatie Verenigde Naties.

"Nu ze haar gezondheid op orde heeft vinden Brad en zij het tijd om een wees uit dat gebied te adopteren, waarschijnlijk een dochtertje", aldus de bron.

De actrice heeft eerder dit jaar haar eierstokken preventief laten verwijderen nadat doktoren een mogelijke vorm van kanker hadden ontdekt. In 2013 onderging de actrice een dubbele mastectomie, een operatie waarbij ze haar borstweefsel weg liet halen. Dit om zo de kans op borstkanker te verkleinen.

Nieuw gezicht

Een andere vriend van de twee onthulde nog meer over de adoptieplannen: "Dit is iets wat ze echt aan het hart ligt. Ze willen graag adopteren, als het mogelijk is, voor het einde van de zomer. Want ook al zijn ze erg druk, hun agenda's zijn nog redelijk leeg voor de rest van 2015."

"Angelina voelt zich goed nu ze in juni veertig wordt en zich geen zorgen meer hoeft te maken over haar gezondheid. Maar wat haar geluk compleet zou maken is een nieuw gezicht aan de eettafel."