Blake Lively is blij met het besluit om haar zwangerschap op haar lifestylewebsite Preserve aan te kondigen. "Het was een elegante manier om het zo te doen."

Dit vertelt de actrice in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Allure.

"Dit was mijn manier om het moment te pakken. Ik kan niet zoals bijvoorbeeld Beyoncé zijn, die haar zwangerschap groots aankondigde op het podium tijdens de VMA’s in 2011."

Lively trouwde in 2012 met acteur Ryan Reynolds. Begin januari beviel de actrice van haar eerste dochter, genaamd James.

In de maanden voordat Lively het nieuws bekend maakte werd er al druk gespeculeerd over een eventuele zwangerschap. De actrice kondigde de zwangerschap uiteindelijk aan met een simpele foto van haar groeiende buik, geschoten door haar eigen broer.

Privacy

"Het was nog best wel een dilemma, aangezien Ryan en ik enorm op onze privacy gesteld zijn. We willen niet dat onze levens worden uitgebuit door anderen. Dus deden we het op deze manier: niet te overdreven, gewoon op een rustige manier."

De moeder zegt momenteel bijna een dagtaak over te houden aan de borstvoeding van haar dochter. "Ik zit serieus overal te kolven. Zelfs in de auto."