Kim Kötter en Jaap Reesema zijn dinsdag enorm geschrokken, nadat hun hond Snoetje was aangevallen door twee grote honden. "Ze raakte in shock, echt doodeng."

Kötter heeft een foto van haar gewonde hondje op Instagram geplaatst.

Reesema, de vriend van Kötter was de hond aan het uitlaten, toen Snoet ineens door het gaas heenglipte en terecht kwam bij twee andere honden. "Ze werd helemaal uit elkaar getrokken, ze dachten vast dat het een konijntje was. Zo erg", schrijft  Köter bij de foto.

"Voor Jaap was de shock nog erger, hij heeft haar gezien met de honden. En dat ze zo aan het gillen was van de pijn", vervolgt ze.

Bang

Reesema heeft de hond weten te redden en is vervolgens samen met zijn partner met spoed naar de dierenarts gegaan. "We dachten echt dat ze doodging. Artsen waren ook bang achteraf. Haar hartslag was megahoog, temperatuur te laag, ze was onderkoeld en steeds buiten bewustzijn. Ze viel steeds om."

Het kleine hondje leek er dus zeer ernstig aan toe, maar na grondig onderzoek lijkt het allemaal mee te vallen. "Goddank na twee infuusjes en pijnmedicatie mocht ik haar voorzichtig weer mee naar huis nemen. Het was zo zielig. Nu hopen dat ze er geen trauma aan overhoudt."