Tori Spelling heeft een huidtransplantatie ondergaan nadat ze met haar arm op een bakplaat was gevallen.

Dat meldt Daily Mail.

De actrice struikelde vorige week tijdens een paasbrunch in een Japans restaurant en kwam met haar arm terecht op de gloeiend hete plaat, die gebruikt wordt om voor de ogen van de gasten eten klaar te maken.

"Ze had plezier met haar familie totdat ze opstond, struikelde en achterover viel", meldt een ooggetuige. "Ze schreeuwde het uit van de pijn en had een grote brandwond op haar rechterarm."

Volgens bronnen probeerde Spelling aanvankelijk haar wond zelf te verzorgen, maar ze zocht uiteindelijk toch een dokter op. Ze kreeg toen het advies om direct een huidtransplantatie te ondergaan.

De beschadigde huid zou geïnfecteerd kunnen raken als ze niet snel actie zou ondernemen. Ze onderging vervolgens de huidtransplantatie in een brandwondencentrum.

Bronchitis

De Beverly Hills 90210-ster wordt al jarenlang geplaagd door gezondheidsproblemen. Vorig jaar werd ze meerdere malen in het ziekenhuis opgenomen met onder andere bronchitis. Ook kampte ze met een ernstige nekblessure. In 2012 onderging ze een spoedoperatie nadat er complicaties waren opgetreden na de geboorte van haar zoon Finn.