Rapper Drake vond de zoen die Madonna hem zondagavond gaf tijdens hun optreden op het muziekfestival Coachella, juist wel lekker. Eerder werd gesuggereerd dat de zoen de rapper niet beviel. 

Dat meldt TMZ

Bronnen vertellen de website dat Drake de kus juist "heerlijk" vond. Hij zou alleen de lipstick van Madonna niet lekker hebben gevonden.

Vlak na de zoen reageerde de rapper echter verbaasd. Net als voor het publiek was de gebeurtenis voor Drake een verrassing. "Wat is er verdomme gebeurd", zei Drake na de uitgebreide zoen. Wel had Drake gelachen na het voorval. 

Video: Was Drake niet blij met de zoen?

Geen afspraak

De zoen zou van tevoren niet zijn afgesproken tussen de twee artiesten. Volgens betrokkenen was het de bedoeling dat Madonna naast Drake zou dansen terwijl hij op een stoel zat. Tijdens het nummer Human Nature begon de zangeres de rapper te zoenen. 

Voor Madonna is het niet de eerste keer ze het nieuws haalt met een zoen. Zo kuste ze in 2003 haar collega-zangeressen Christina Aguilera en Britney Spears op het podium bij de MTV Video Music Awards. In 2012 kuste ze tijdens opnames van haar videoclip Nicki Minaj.