Bobby Brown vertelt tijdens een optreden over de moeilijke tijd die hij doormaakt. Het is de eerste keer sinds tweeënhalve maand dat hij Atlanta, waar zijn dochter Bobbi Kristina in het ziekenhuis ligt, heeft verlaten.

Dat meldt TMZ.

De zanger was aanwezig op het Soul Food Festival om zijn nieuwe barbecuesauzen aan te prijzen en betrad zelf ook het podium. Daar vertelde hij over de moeillijke tijd die hij en zijn familie doormaken. De bezoekers werden erg geraakt door het emotionele verhaal dat hij vertelde, zo schrijft de entertainmentwebsite. 

Brown zei ook dat er nooit enige twijfel was over het feit of hij wel zou komen opdagen op het festival. Het optreden maakte namelijk deel uit van contractuele verplichtingen.

Na zijn optreden vertrok hij meteen naar het vliegveld, om terug te keren naar Atlanta en zijn dochter. 

Verplichte tour

In mei moet de zanger weer verplicht op tour, in Australië. Zijn managers hebben hem gedwongen om weer het podium te beklimmen. De tour, die eigenlijk in maart zou plaatsvinden, is al eens verschoven en dus vinden de concertorganisatoren dat een tweede keer uitstellen niet kan.

De dochter van Brown werd eind januari bewusteloos in bad gevonden. Sindsdien ligt de 22-jarige Bobbi Kristina in een coma in het ziekenhuis.