Het lukt Kim Kardashian maar niet om opnieuw zwanger te worden. Ze heeft nu van een specialist te horen gekregen dat het misschien verstandiger is te kiezen voor een baby via een draagmoeder, maar dat wil de realityster niet.

In de serie Keeping Up With The Kardashians is te zien dat een specialist in een vruchtbaarheidskliniek in Beverly Hills aan Kim vertelt dat er risico's zijn verbonden aan een tweede zwangerschap, schrijft People maandag.

Volgens hem zijn bij de geboorte van haar dochter North stukjes van de placenta achtergebleven. Ook na een ingreep waarbij die stukjes worden verwijderd, blijft een tweede zwangerschap volgens hem daardoor riskant.

Daarom raadt dr. Huang haar aan een kind te krijgen via een draagmoeder. Kardashian zegt dat idee 'heel beangstigend' te vinden. "Het zou mijn laatste redmiddel zijn. Ik wil geen draagmoeder. Ik zou niemand durven vragen om dat voor mij te doen. En wat als ze knettergek zijn en weglopen met mijn baby? Ik kan het echt niet", aldus Kardashian.

Ze zegt verder het 'heel irritant' te vinden dat er waarschijnlijk een groot leeftijdsverschil komt tussen haar eerste en tweede kind.