Gwyneth Paltrow heeft een grote sekswinkel in Hollywood gekocht. De actrice is echter niet van plan de seksindustrie in te gaan, maar wil het gebouw afbreken om er een luxe privéclub te bouwen. 

Dat schrijft TMZ zondag.

De sloop zou nogal een verandering zijn op de zogeheten Sunset Strip, omdat sekswinkel Hustler er al jaren een bekende zaak was.

Volgens bronnen uit de vastgoedwereld zou Paltrow de grond van pornobaas Larry Flint hebben gekocht. Samen met haar zakenpartner Gary Landesberg wil ze een soort Arts Club bouwen, die al in Londen en Aspen gevestigd is. 

Poëzie

De club heeft een chic restaurant, een nachtclub en lounge, en is gericht op verschillende kunstactiviteiten zoals poëzielezingen en soortgelijke evenementen. Vloeken is verboden in de club. Daarnaast kun je er niet gokken, maar je kan er wel backgammon spelen, zonder inzet. Verder is er een strikte dresscode.

Lid worden kost 2000 dollar (1847 euro) aan inschrijfgeld en vervolgens nog eens hetzelfde bedrag aan lidmaatschapsgeld per jaar.

Investeerder

Landesberg wordt de voorzitter en grootste aandeelhouder van de clubs. Paltrow is de investeerder en lid van het bestuur.

Hustler zal naar een nieuwe plek verhuizen.