Kylie Jenner en haar vriend Tyga vonden het niet nodig een helm te dragen toen ze samen in Calabasas in Californië een ritje gingen maken in een motorvoertuig met drie wielen. 

Een fotograaf betrapte ze tijdens het ritje.

Tyga (25) ligt mogelijk al niet zo lekker bij zijn schoonfamilie, hoewel de Kardashians de veel oudere vriend van de 17-jarige Jenner inmiddels wel hebben geaccepteerd.

Ditmaal is het probleem dat ze geen helm droegen tijdens een date in de Polaris Slingshot, een driewielig en opvallend voertuig ter waarde van 20.000 dollar. Jenners halfzussen, met name Kim- en Khloé Kardashian, zijn hier naar verluidt woedend over.

Verplicht

Volgens de wet zijn bestuurders en passagiers van de machine verplicht een helm te dragen, omdat het wettelijk gezien een motor is. Volgens een bron zal Jenners vader, Bruce Jenner, boos zijn bij het zien van de foto's van de levensgevaarlijke verkeersactie van zijn lievelingsdochter.

"Met het oog op zijn eigen recente auto-ongeluk zal hij nog bozer worden, omdat hij weet hoe gevaarlijk het was. Kylie heeft haar vader en zusters bovendien beloofd dat ze zichzelf nooit in gevaar zal brengen."

Volgens de bron droeg het verliefde tweetal geen helm, omdat de foto's van hun publieke uitje anders onverkoopbaar zouden zijn.