René Froger doet het de komende tijd even rustig aan. De zanger moest donderdagavond zijn theatershow in Koninklijk Theater Carré na een uur staken omdat hij last had van een virus aan zijn luchtwegen. 

"Ik neem mijn rust en kom langzaam terug uit de dood. Zo voelde ik mij gisteren", laat de zanger weten aan RTL Boulevard.

"Mijn stem is super, maar ik heb al een paar weken last van een hardnekkig virus. Er is voor de rest niets aan de hand", vervolgt Froger. "Het komt allemaal goed."

Nadat de zanger zijn publiek donderdagavond had verteld dat hij moest stoppen, kreeg hij een staande ovatie. Froger vertelt dat zijn fans 'ongelooflijk lief' voor hem waren. "Daar ben ik echt nog steeds stil van."

Emotionele avond

Zoon Danny Froger laat ook weten dat het een emotionele avond was. "Mijn vader heeft dit in dertig jaar nog nooit meegemaakt. En als je dit dan moet doen als artiest zijnde, dan is dat het ergste wat er is." Volgens hem moet zijn vader nu vooral goed uitrusten en uitzieken. "Dan kan hij weer vol gas geven."