Zangeres Kelly Clarkson is niet onder de indruk van de opmerkingen die ze krijgt op haar lichaam. Ze is volgens enkele personen te dik.

Dat vertelt ze vrijdag aan Ellen DeGeneres.

Ze kreeg met name kritiek van de Britse televisiepersoonlijkheid Katie Hopkins, die zelfs vond dat Clarkson haar kind verwaarloosde. "Het grappige is dat mensen nog steeds denken dat ik er ineens heel anders uitzie", zegt Clarkson.

"Kom op zeg, je loopt dan dertien jaar achter! Toen ik meedeed aan American Idol in 2002, werd ik al gezien als het dikste meisje van alle deelnemers. Ik was niet eens dik, maar mensen vonden me dik."

Steun

De zangeres kreeg na de opmerkingen veel steun van personen, waar ze erg blij mee is. "Mensen moesten op een gegeven moment een nummertje trekken", grapt Clarkson.

"Maar, laten we duidelijk zijn. Dat je een tijdje dik bent, maakt niet uit. We zullen niet voor altijd overgewicht hebben. We hebben ook periodes dat we fit zijn; soms heb ik wel eens zin om maandenlang aan kickboksen te doen. Maar dan denk ik wel eens weer: ik heb liever een wijntje", besluit ze lachend.