Ryan Reynolds is nog maar kort vader, maar nu maakt de acteur zich al zorgen over de toekomst van zijn vier maanden oude dochter. "Ik ben bang dat ze de showbizz in wil."

Dat zegt de acteur woensdag in een interview met Today.

"Je maakt je zorgen over van alles en nog wat, maar ik vraag me echt regelmatig af of ze de showbizz in zou willen. Ik fluister wel eens in haar oor dat ze maar een hele normale baan moet vinden. Ik wil dat ze een normaal leven krijgt."

Reynolds en zijn echtgenote Blake Lively hielden de naam van hun dochter James zo'n drie maanden geheim. "Je weet dat ze op een gegeven moment volwassen is en dingen gaat uitzoeken. Ik wilde niet dat ze dan zag dat ik het er zomaar uit had gegooid."

De 38-jarige acteur vertelt dat hij het nu niet alleen in zijn privéleven heel druk heeft, maar ook de werkdruk toeneemt. Extra rollen aannemen doet hij echter alleen als hij dat kan combineren met zijn vaderschap. "Je moet er zeker van zijn dat je gezin samen kan zijn. En dat betekent soms dat je dingen moet opofferen, maar dat is een kleine opoffering in het groter geheel."