Madonna kan het niet opbrengen om haar valpartij tijdens de Brit Awards terug te kijken. Dat vertelt ze aan BBC Radio 2.

De zangeres viel achterover van een decorstuk toen ze in februari optrad tijdens de Brit Awards. Het videofragment van de val ging viral, maar zal door Madonna zelf niet nog eens bekeken worden.

"Ik heb het niet terug gezien", vertelt ze aan radiopresentator Jo Whiley. "Ik kijk sowieso niet graag iets terug. Ik haat het om mezelf terug te zien omdat de ervaring van het moment altijd anders is dan wat ik dan zie. Ik hou liever de fantasie vast van hoe ik dacht dat het was."

Het leven van de 56-jarige popdiva begint rijp te worden voor een autobiografie, vertelt ze in het interview. "Ik denk dat die er zeker wel eens gaat komen. Ik heb zoveel verhalen te vertellen."

Tijd

Volgens Madonna gaat het schrijven van zo'n boek wel wat tijd vergen. "Als ik het schrijf moet het wel vanaf het begin tot het eind zijn. En dat is veel. Ik denk dat ik verhalen wil delen die het waard zijn te vertellen, die inspirerend zijn en waar mensen zich aan kunnen relateren. Ik zie mezelf als een verhalenverteller."