Bram Moszkowicz overweegt Nederland te verlaten en te verhuizen naar Curaçao. De voormalig advocaat is naar eigen zeggen klaar met Nederland. 

Dat vertelt hij woensdag aan Story.

De oud-advocaat is momenteel weer terug bij zijn ex-vriendin Nienke Hoogervorst en die nam Moszkowicz mee op vakantie naar Curaçao. "Tijdens mijn vakantie realiseerde ik me hoe fijn ik me daar voelde", vertelt de oud-advocaat.

"Misschien verhuis ik wel naar Curaçao", vervolgt hij. Moszkowicz is naar eigen zeggen "een beetje klaar met Nederland. Ik kan hier niets goed doen."  

Failliet

Deze maand gingen zowel zijn persoonlijke bv Chatan als zijn advocatenkantoor failliet. 

Moszkowicz werd in 2012 uit zijn ambt gezet. Cliënten hadden klachten ingediend onder meer vanwege het niet nakomen van toezeggingen. Daarnaast had hij contante betalingen gevraagd. Moszkowicz mag nooit meer aan de slag als advocaat.

Woonhuis

Eerder moest de voormalig advocaat onder druk van de Belastingdienst vanwege een forse schuld zijn woonhuis en kantoor in Amsterdam verkopen.

Een persoonlijk faillissement van Moszkowicz werd eerder dit jaar nog net afgewend, dankzij zanger Gordon die hem geld leende om een openstaande rekening te voldoen.