AMSTERDAM - Britney Spears heeft zich de woede van haar fans op de hals gehaald nadat ze niet kwam opdagen op haar eigen kinderkamp. Het is voor het eerst in het vijfjarige bestaan van het kamp dat de zangeres niet zelf kwam opdagen.

De ster heeft een knieblessure en gaf vorige week ook al geen acte de presence op de MTV Video Music Awards. Jonge Britney-fans, die het Britney Spears-kamp voor jonge artiesten in South Yarmouth, Massachusetts bezochten waren bijzonder teleurgesteld toen de ster niet langskwam bij de afsluitingsshow. De moeder van de zangeres was wel aanwezig om de kinderen te begroeten.

Teleurgesteld

Op haar fansite Worldofbritney.com reageren fans zeer kwaad. Een fan zegt: 'Ik ben bijzonder teleurgesteld, ik denk dat ze er gewoon geen zin in had, omdat ze al haar tijd met haar vriend Kevin Federline wil doorbrengen. Ik vind dat ze dan ook wel tijd voor haar trouwe aanhang vrij had kunnen maken door een bezoek aan het kamp te brengen."

In juni onderging Britney een operatie aan haar knie. Volgens haar woordvoerder Leslie Sloane- Zelnick duurt het herstel na de knieoperatie langer dan verwacht.