Kit Harington vindt het geen probleem dat hij hordes vrouwelijke fans heeft sinds hij in de hitserie Game Of Thrones speelt. "Ik vind het heel erg leuk."

Dat zegt de acteur tegen People.

"Ik ben trouwens blij dat ik niet de rol van Joffrey speel, hij krijgt namelijk best veel over zich heen en tegen mij doet iedereen heel aardig", vervolgt Harington. 

De acteur vertelt het blad ook dat hij steeds meer went aan zijn personage in de serie. "Ieder seizoen word ik een beetje beter. De eerste keer dat ik als Jon iemand moest doden, was moeilijk. Maar de keer daarna ziet het er al een stuk overtuigender uit. Dus ik leer met hem mee."

Donkere afleveringen

Game of Thrones-collega Liam Cunningham vertelde deze week in een interview dat fans van de spannende serie "het allerergste moeten vrezen" voor het nieuwe vijfde seizoen. "De komende tien afleveringen zijn de meest donkere die je ooit in deze serie gezien hebt."

De nieuwe afleveringen van de serie, waarin ook rollen zijn weggelegd voor Carice van Houten en Michiel Huisman, zijn vanaf 13 april te zien op het premièrekanaal van betaalzender HBO.