André Hazes Junior heeft veel vrouwelijke trekjes. "Ik zet kaarsen in huis, en als iemand naar de kapper is geweest zie ik dat."

Dat zegt de zoon van de volkszanger in een interview met De Volkskrant. 

"Ik ben opgegroeid met twee vrouwen, mijn moeder en mijn zus. Ik heb zoveel vrouwenproblemen meegemaakt dat ik een vrouw best wel goed begrijp." 

"Ik snap heel goed dat mensen vroeger hebben getwijfeld of ik geen homo was", aldus Hazes Junior. "Gerard Joling heeft altijd gezegd: 'Hij is het niet!' Maar als mensen toch twijfelden: logisch. Ik ben gewoon best vrouwelijk. Ik kan een echte kerel zijn, maar ook een wijf."

De zanger vertelt ook over de relatie met zijn zestien jaar oudere vriendin Monique. "Meisjes van 21, daar loop ik vrij gemakkelijk overheen. Ik heb wel een jongere vriendin gehad, maar op een bepaalde manier voel je je qua ziel niet op hetzelfde niveau. Ik weet dat mijn vriendin zestien jaar ouder is, maar voor mij is het zo normaal."

Praten

Hazes Junior viel voor haar schoonheid, maar heeft ook het gevoel goed met haar te kunnen praten. "Ze heeft ook een hele hoop shit meegemaakt in haar leven, dat zag ik in haar ogen. Zij heeft altijd het gevoel gehad dat ze er alleen voor stond. Ik had mijn familie, maar daarbuiten heb ik ook nooit iemand gehad. Ja, één hartsvriend, maar té serieus moesten onze gesprekken niet worden."

"Monique luistert aandachtig naar me en geeft haar kijk erop. Wat anders is dan als je je verhaal vertelt aan iemand die er deel van is, zoals mijn moeder."