Platenbaas Suge Knight heeft van de aanklagers te horen gekregen dat hij op borgtocht vrij mag, mits hij ruim 23 miljoen euro neertelt.

Dat meldt TMZ vrijdag.

Na het horen van het bedrag is Knight in elkaar gestort en is hij vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend wat de platenbaas mankeert. Knight heeft al meerdere malen tijdens het proces in het ziekenhuis gelegen.

Verdacht van moord

Knight wordt beschuldigd van moord. Hij zou in januari zijn ingereden op twee mannen. Een van zijn slachtoffers overleed.

De advocaat van Knight is van mening dat de platenbaas door de twee bedreigd werd. In de video is een voorwerp te zien, maar het is niet duidelijk of de twee beiden een pistool bij zich hadden. De advocaat laat weten dat Knight door de bedreiging in paniek is geraakt, waarna hij de twee per ongeluk aanreed.

Doelwit

De advocaat van de familie Carter vertelt dat het duidelijk is dat het andere slachtoffer, Sloan, het doelwit was van Knight.

"De dood van Terry Carter is het gevolg van onnodige gewelddadigheden die door Cle Sloan zijn begonnen met het aanvallen van meneer Knight. Hij heeft er vervolgens voor gekozen om zijn auto als dodelijk wapen te gebruiken", aldus de advocaat.