De Amerikaanse realityster Kim Kardashian vindt het prima om in de schijnwerpers te staan, maar zou graag ook eens een weekend willen hebben waarin ze niet wordt achternagezeten door de pers.

Dit zegt Kardashian in een interview met Metro.

"Een paparazziloze zondag zou perfect zijn. Kanye zegt ook altijd dat een 'vrije' dag in de week een prima compromis zou zijn, al zou ik het leven dat ik nu leid niet willen opgeven."

De Kardashian-familie verschijnt al ruim 7,5 jaar op de televisie met het realityprogramma Keeping up with the Kardashians.

Volgens de realityster is het een makkelijke baan: "Op filmdagen zijn de camera’s er meestal van 9.00 uur tot 19.00 uur. Dan sta ik op, neem mijn dochter mee naar mijn zus Kourtney en kan ik daar de hele dag kijken hoe zij met haar neefjes en nichtje speelt. Niet veel moeders hebben zo'n ideale werkplek."

Niet in scène gezet

Kardashian houdt stellig vol dat er geen scripts zijn voor de serie: "We geven onze plannen door aan de producers, dat is voornamelijk wegens vergunningen. Maar verder ligt er niets vast."

Sommige ruzies met haar zusjes kunnen er op televisie heftig aan toe gaan, zo weet Kardashian. "We zijn familie, daar hoef je je niet bij in te houden."