Justin Bieber is opnieuw aangeklaagd. Zijn oude buurman zegt dat het tieneridool hem in zijn gezicht heeft gespuugd en klaagt hem aan voor bedreiging en mishandeling. 

Dat meldt TMZ.

De zanger zou ruzie met zijn buurman hebben gekregen omdat hij de hard door de buurt zou hebben gereden. Niet lang daarna, in januari 2014, bekogelde hij het huis van zijn buurman met eieren.

Het stel claimt bovendien dat Bieber hun emotionele stress bezorgde door luidruchtige feestjes en gevaarlijk rijgedrag in de wijk. Ook zouden de body-guards van Bieber antisemitische opmerkingen tegen de familie Schwartz hebben gemaakt.

Schadevergoeding

Jeffrey Schwartz en zijn vrouw Suzanne eisen een bedrag van 25.000 dollar van de 21-jarige Bieber. Bieber werd aangeklaagd voor vandalisme en moest zijn buren al een schadevergoeding van bijna 60.000 euro betalen en zit nog in zijn proeftijd.

Bieber kreeg vorige week zaterdag in zijn roast bij Comedy Central overigens al een koekje van eigen deeg. Hij werd in de show bekogeld met eieren, een komische verwijzing naar het eiergooi-incident met zijn oude buren.