Wendy van Dijk heeft een overvolle agenda. Aan Metro vertelt de presentatrice dat ze haar best doet om een goede balans te vinden in haar leven, maar dit blijkt soms best lastig. 

"Ik werk aan The Voice of Holland, The Voice Kids, Superkids, Obese en het nieuwe Diagnose Gezocht. En ik wil het ook allemaal goed doen, dus dat vraagt om opletten."

De 44-jarige Van Dijk besloot het een tijdje terug wat rustiger aan te doen, maar inmiddels werkt ze dus weer keihard. "Ik probeer mijn lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden. Ik máák tijd om te sporten. Als ik dat niet doe dan gaat het mis. Dan raak ik in paniek."

Naast al haar televisieklussen besloot Van Dijk onlangs ook nog een eigen glossy te beginnen. Of dit het niet nog lastiger maakt om de juiste balans te vinden? Volgens Van Dijk niet. "Het is ook heel veel werk, maar ik krijg er ook ontzettend veel voor terug. Ik wilde dit blad maken omdat ik neerslachtig werd van al het negatieve. Ik wilde iets waar ik gelukkig van werd en dat word ik hiervan."

Donderdag ligt de tweede uitgave van het blad Wendy, dat dit keer in het teken staat van gezondheid, in de winkel.