Amber Rose heeft 'absoluut niets' tegen Kardashians

Ondanks de vele ruzies tussen Amber Rose en de familie Kardashian wil eerstgenoemde benadrukken dat ze "absoluut niets" tegen de familie heeft.

Dat vertelt ze dinsdag in gesprek met ET.

De ruzie begon met een uitspraak van Rose over de jongste Kardashian-telg, de 17-jarige Kylie Jenner.

"Ze is een baby en moet om 19.00 uur naar bed. Tyga zou zich moeten schamen, hij heeft een mooie vrouw en baby die hij verliet voor iemand die net zeventien is geworden", zo bekritiseerde Rose, die vrienden is met Tyga, de romance van de jonge Kardashian tijdens een radio-interview op Power 105.1.

Hypocrisie

Via Twitter wijst Kylie's halfzus Khloé Kardashian op de hypocrisie van Rose en citeert een interview met haar waarin ze vertelt dat ze op 15-jarige leeftijd een stripper was. Waarna Rose haar kans zag Kim Kardashian aan te vallen.

"Blij dat je met dat feit komt", aldus Rose. "Ik was die kleine hoer die haar gezin onderhoudt zoals je oudere zus een hoer is om haar gezin te onderhouden."

Geen haat

"Ik haat Khloé niet", zegt Amber Rose over de ruzie. "Ik haat haar absoluut niet. Misschien had ik niet iets over haar zusje moeten zeggen, maar door mijn verleden voelde ik me genoodzaakt om er wat van te zeggen. Ik kan het begrijpen dat de familie zich aangevallen voelde."

Kanye West

"Maar, Khloé had me wel even kunnen bellen, in plaats van de media te gebruiken", zegt ze, om vervolgens het over de ruzie met haar ex Kanye West te hebben. West zei in in reactie dat hij eerst dertig keer moest douchen voordat hij met Kim Kardashian voor het eerst het bed indook. 

Rose wil echter benadrukken dat ze een zeer gelukkige relatie met hem had. "We waren heel gelukkig met elkaar! Nu word ik ineens keihard door hem uitgescholden, dat snap ik gewoon niet."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie