Criminal Minds-acteur Nicholas Brendon had depressie door misbruik

Criminal Minds-acteur Nicholas Brendon wijt zijn recente reeks arrestaties aan een zware depressie. 

Dat zegt hij maandag in een interview met TMZ.

De 34-jarige acteur zegt als kind te zijn misbruikt en wordt geteisterd door herinneringen aan die vreselijke ervaring. Om met zijn verdriet om te gaan slikt hij medicijnen en drinkt hij veel alcohol, vertelt hij. Brendon vindt dat het tijd is om het misbruik op een andere manier te verwerken.

Door open te zijn over zijn ervaring, hoopt hij een begin te maken aan de verwerking. "Het is iets waar je je voor schaamt en ik heb er nooit over gepraat. Ik hoop dat ik op deze manier anderen kan helpen en mijn gedrag kan veranderen zodat er iets moois uit voortkomt", laat hij weten.

Dronken

Brendon, die jarenlang in de serie Buffy the Vampire Slayer, werd vrijdag voor de derde keer in vijf maanden tijd opgepakt nadat hij in dronken toestand een flinke ravage aan had gericht in een hotelkamer in Tallahassee. Florida. Een maand geleden beging hij precies dezelfde fout in een hotel in Fort Lauderdale. En in oktober vorig jaar was het ook al raak. Toen schopte hij stennis in de lobby van een hotel in Idaho.

De acteur moet zich op 30 maart voor de rechter verantwoorden.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie