Scott Disick zit in afkickkliniek na feestweekend

Scott Disick zit in een afkickkliniek. De vriend van Kourtney Kardashian zou zich vrijwillig hebben laten opnemen in een kliniek in Costa Rica na een weekend wild feesten.

Dat meldt TMZ maandag. "Ik besef me dat ik hulp nodig heb om mijn problemen op te lossen", zou de realityster gezegd hebben.

Disick, die al langer met een drankprobleem kampt, was afgelopen weekend in Atlantic City. Daar zou hij zich in een club vol hebben gegoten met shots tequila. Hij zou om 8.00 uur 's ochtends de club verlaten hebben en op blote voeten zijn hotel binnen zijn gestrompeld.

Slaappillen

Disick zat vorig jaar al eens in een afkickkliniek. Na een feest voor zijn 31e verjaardag belandde hij in het ziekenhuis omdat hij een overdosis slaappillen had genomen.

Kort daarna zette Kardashian de vader van haar drie kinderen het huis uit vanwege zijn drankgebruik en stelde hem een ultimatum. Hij beloofde haar van de drank af te blijven, maar hij lijkt die belofte niet na te zijn gekomen. Met behulp van wortels van de West-Afrikaanse plant Iboga hoopt hij nu definitief van zijn verslaving te genezen, vertelt hij.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie