Kim Kardashian bedankt kijkers realitysoap

Kim Kardashian heeft iedereen die het leven van haar en haar familie al tien seizoenen lang volgt in de realitysoap Keeping Up With The Kardashians bedankt via de social media.

"Ik ben erg trots op mijn hele familie. We hebben het authentiek gehouden voor tien seizoenen", schrijft Kardashian op Instagram en Twitter.

"We hebben onszelf opengesteld en onze levens gedeeld gedurende gelukkige, verdrietige, verschrikkelijke en levensveranderende tijden."

Vorige maand werd bekend dat de reality-familie een contract van 100 miljoen had getekend met E! Entertainment om verder te gaan met de serie, ook de spin-off Kourtney and Khloé Take the Hamptons maakt deel uit van de deal.

Steun

Zonder de fanatieke kijkers was dit nooit mogelijk geweest, benadrukt de vrouw van Kanye West. "Bedankt voor het kijken van onze thuisfilms en jullie steun. Door jullie zijn we nu bij seizoen tien beland!"

Vlak nadat het seizoen zondag in de VS in première ging, werd de uitzending een trending topic op Twitter. "#KUWTK10 is wereldwijd trending!", meldt Khloé Kardashian via Twitter. "En het is nog maar net begonnen."

Lees meer over:
Tip de redactie