Madonna heeft een romance met rapper Tupac Shakur gehad. Oude geruchten zijn daarmee bevestigd. 

Dat zangeres vertelde over haar omgang met Tupac in een interview met Howard Stern.

"Ik was in een vreemde stemming die dag", vertelt Madonna over een interview in 1994 met David Letterman waarin ze veelvuldig vloekte. "Ik was aan het daten met Tupac Shakur in die tijd en hij had me flink opgejut over het leven in het algemeen. Dus toen ik in die uitzending zat, voelde ik me een gangster."

Daarmee bevestigt ze oude geruchten dat Madonna intiem was met de in 1996 vermoorde rapper.

Preuts land

Verder vertelt de zangeres over haar familieachtergrond en de gevoeligheid voor controversie in de VS. "We leven in een preuts land", stelt Madonna die al dacht dat haar carrière vroeg over zou zijn na een incident tijdens een van haar eerste optredens.

"Ik bukte om mijn schoen op te pakken op de grond en mijn kont was te zien. Ik had het niet in de gaten. Na afloop zag mijn manager spierwit, hij keek me aan en zei: 'Je kont was te zien gedurende het hele nummer. Je carrière is voorbij'."

New York

Ook haalt de popdiva herinneringen op aan de tijd dat ze naar New York verhuisde. "Ik ben verkracht. Het eerste jaar dat ik in New York woonde was bizar."

Aangifte deed ze niet: "Je bent al geschonden. Waarom zo je erover willen praten? Waarom zou je het bekend willen maken? Het is het niet waard. Het is te vernederend."