Behalve problemen met drugs en alcohol, kampte Nick Gordon ook met suïcidale neigingen. Dat vertelt zijn moeder in het vooraf veelbesproken interview met Dr. Phil.

Het interview dat vorige week werd afgenomen kwam al uitgebreid in het nieuws. Zo werd een voorproefje van een doordraaiende Nick Gordon via internet al veel bekeken.

In het interview dat woensdag volledig werd uitgezonden beschrijft moeder Michelle Gordon de beruchte avond waarop Nicks vriendin Bobbi Kristina Brown een bad nam waar ze later bewusteloos werd aangetroffen. "Ze waren op stap geweest en kwamen 's nachts thuis.

Na een ruzie liep Nick van haar weg, Krissy nam een bad. Vriend Max vond haar in de badkamer, maar wist niet hoe hij moest reanimeren, dus werd ze niet geholpen totdat er hulp kwam."

Teveel

Nick heeft volgens zijn moeder nog steeds moeite met het overlijden van Bobbi Kristina's moeder Whitney Houston. Na het incident met Bobbi Kristina werd het Nick teveel. "Hij heeft me meerdere malen verteld dat hij zichzelf om het leven gaat brengen", aldus zijn moeder. 

"Twee weken terug probeerde hij het, hij zei dat hij een poging deed door kalmeringsmiddelen in te nemen", vervolgt ze. Nick had de pillen echter later uitgebraakt.

Opname

Het interview werd heftiger nadat Nick Gordon in de kamer verscheen. "Ik zou nooit iemand pijn doen", schreeuwde hij. Meerdere malen rende hij de kamer uit. "Ik heb angstaanvallen, mijn hoofd doet pijn", zei hij en gaf ook toe dat hij onder invloed was van alcohol en kalmeringsmiddelen.

Phil drong erop aan dat hij zich op laat nemen in een kliniek. Na de opnames lukte dat.